God Påske!

Har da hatt påseferie noen dager alt jeg. Sitter på Golsfjellet og slapper av og ser på tv. Hoster og hoster som bare det. Var hos legen og fikk antibiotika da, har antageligvis kikhoste eller tvar. Håpe det hjelper snart for blir helt gal av denne hostinga.
Men kom da opp til fjellet. Har hatt noen dager med strålende vær. I kveld begynte det jammen å snø også, men ser ut til at det har gitt seg nå. Får håpe det blir sol i morgen også, kanskje jeg kunne ha vært litt ute å fått litt sol på meg.
Godt å ha tv da når jeg ikke er så aktiv akkurat nå. Kjøpte meg to dvd`er med Himmelblå som vi ser på om kvelden. Så ikke på den da den gikk på tv, så da har vi noe å følge med på nå. Går jo mye bra krim på tv i påsken også som jeg
bare må få med meg.218120060170


Skal ned igjen fra fjellet på torsdag da siden jeg skal jobbe i helgen. Får bare håpe jeg blir bedre, for kan ikke miste så bra tilegg på lønna. Først så var det meningen at vi skulle bare være hjemme hele påsken, men så hadde jeg et par F dager så da fikk jeg et par dager fri så da kom vi oss oppover allikevel. Koselig her. Har jo mange i familien min her også. Vi har campingvogn med spikertelt, og har en tante og onkel som også har det. Så har jeg faren min med hytte her og tante og onkel med hytte på samme sted. Koselig atte.
Jeg får slutte å blogge her for denne gang. Sønnen min skal legge seg nå.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits