Bunad til 17 mai

Har nå funnet frem bunaden min som jeg skal ha på meg på 17 mai. Må la den henge og lufte seg litt. Jeg har den "gamle" valdresbunaden min som min onkel har brodert og sydd sammen til meg. Jeg manglet 13 støler på beltet mitt så det fikk jeg tak i dag. Vanligvis koster en støl rundt 200,- men jeg var på den andre siden av mjøsa på OBS coop og med rabatt ble det 127,- for en, hurraaaaa!!!
Sondre fikk nye bunadsko i går av mommo, så nå er alt hans klart også. Har dere bunad? Hilken?
Hva slags planer har dere for 17 mai? Vi ser på barnetoget og etterpå tar vi inn på en cafe og koser oss og ser på folket. Tar en tur på kirkegården og drar så opp til skolen for å være med på det som skjer der. der kan man kjøpe kaffe, kaker og pølser og brus og is og hva nå det andre er. Håper bare det blir strålende vær den dagen. I fjor var det så mye snø her at vi bare gikk å la oss igjen da vi så at vi nesten måtte åke for å komme ut, det var skikkelig stusselig altså. Jeg kommer nok med litt 17 mai bilder når den dagen kommer og ender.

I morgen skal vi til Øyer i begravelse, lurer på hva jeg skal ha på meg. Blir vel en svart bukse jeg har og et eller annet oventil. Kjøpte ny jeans til mannen i dag som han skal ha på seg i morgen og på 17 mai med blazer til. Blir kjekk da :)
Sondre skal være hos mommo i morgen, mens vi er i begravelse. Da er det hun som skal hente han i barnehagen.

Da vi var på OBS coop så var det skikkelig billig dasspapir og kjøkkenpapir der så jeg kjøpte 3 digre greier med det. Det er utrolig mange ruller så vi har vel i måneder fremover. Har ikke telt de ennå. Må jo lage det nye rommet oppe så fort som mulig så vi får plassert dem.

Fy fader, jeg glemte å se på Frustrerte fruer i kveld Grrrrrrrr..... men ser det går i reprise på Zebra på lørdag. Men jeg har husket på å ta opp Paradise Hotel så det skal jeg straks se på. Er så spennende om dagen det atte. Men jeg savner Noor da. Det var godt at Petter ikke gikk ut i går, og tøft gjort av Andre og ofre seg, det skal han ha. Håper bare at Mats kommer inn igjen, føler at det skjer igjen. Det blir spennende å se videre nå. Får vel avslutte her jeg da og lage meg litt kveldsmat og se på Paradise :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits