17. mai!!!

Har ikke fått skrevet før nå da blogg.no har vært nede, og det jeg hadde skrevet ble borte :(
 Men for en hærlig 17.mai feiring vi hadde. Strålende vær og Sondre som storkoste seg. Han spiste mange is, skal vi se det ble nå i allefall 5 is he he he. Må jo få masse is på denne dagen.
img0125

Vi stod opp og kledde på oss våre fine bunader Sondre og jeg og pappan hadde jeans, skjorte,slips og blazer på seg. Alle var så fine atte. Sondre har en veldig spesiell bunad,men fikk ikke tatt noe spesielt bilde av den. Men skal i konfirmasjon til helgen så da skal jeg ta et skikkelig bilde av den.
Etter at vi hadde kost oss med masse mat og is dro vi bort på barneskolen Sondre skal starte i til høsten og der var det endel aktiviteter og kjøpte oss litt kaffe og kake. Mommo og Jonny var med og tante Nina og onkel frode og Tobias som er  Sondre sitt søskenbarn på samme alder.
img0127

Her er Tobias til venstre og Sondre til høyre. Bestevenner som koser seg med is 17. mai. Og søskenbarnet Veronika i bakgrunnen som er 16 år.

img0129

Etter borgertoget dro vi til tante Nina og de og grillet masse god mat. Etter maten ble det bløtkake også namm.
Vi dro ikke hjem før kl. var 21.30 og da var begge guttene helt utslitt. Men det var en strålende dag. Den ble avsluttet med fyrverkeri i sentrum kl. 23.30 men vi var ikke der å så på,men hørte på da =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits