Tanker

Sitter å tenker på alle de tv seriene som jeg følger med på; NCIS, CSI, Cold Case, Bones, Top model, Frustrerte fruer og The Starter Wife. Det er de jeg bare må ha med meg sånn hver gang. Ellers så ser jeg på Kongen av Queens, Raymond, To og en halv mann og så videre. Jeg må da være en skikkelig tv slave? Ser ikke ut som om jeg gjør noe annet en å se på tv. Men nå er nå disse fordelt godt utover en hel uke og da blir det ikke så værst allikevel. Jeg syntes det er så godt å kose seg foran tv om kvelden å se på det jeg aller helst liker, og da må en jo følge med på det senere også. Inni alt dette rekker jeg å lese litt også, ikke værst det. Nå leser jeg krimserien av Kjetil Indregård om Drapet på Aurora Lindkvist. Det er en fin serie selv om den første boken var noe spesiell da drapet foregikk i de to siste kapitlene. Men det fikk ikke meg til å legge vekk boken for det, det var veldig spennende allikevel. Jeg må ha bøker som fanger meg ellers "driter" jeg i det. Men denne leser jeg fortsatt. Tror du ikke jeg fikk tørket støv og vasket gulv også da i går. Utrolig hva jeg rekker hihi.

I posten i dag fikk jeg en reklame fra Europris og jammen har de ikke sånne sitteputer til 34.99 kr, merkelige priser de har, hvorfor står det alltid feks 99 eller 95, noe så dumt. Men i allefall så skal jeg ha to beige, to rosa og to grønne. De haddee et godt tilbud på Kid og men da var det ikke igjen noen så nå skal jeg løpe å kjøpe......

Jeg fikk en pakke i posten i dag og, jeg kjøper shampoo på nettet på www.lookfantastic.com og fikk noen gratisproduketer også. Handler bare shampoo og sånn der for det er så billig =) Venter på en pakke til også med andre produkter. Kjøper bare varer for 200 kr pluss porto da jeg slipper tollen. Så i morgen kommer andre pakke. Elsker pakker selv om jeg vet hva det er he he.

Nei, nå får jeg hoppe i dusjen (ikke bokstavelig talt da men) .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits