Gørt....

Fy fader hvor gørt hver det er om dagen nå :( bare regner og regner g det er så grått ute blæh...
Nå er ferien min ver også, hatt tre herlige uker da hvor vi har kost oss og slappet av og vært i Legoland. Var j veldig heldig med været da vi var der da. Sol hele tiden og 30 grader. Det var en fantastisk og uforglemmelig tur ja. Dit vil vi igjen. Den dagen vi skulle på baten hjem kom det dårlige været, og har vel vare hatt et par dager med sol uten regn etterpå. Men det er n å sånn det er her. Har jo hatt en fin sommer tidligere i år da, så den kom nokså tidlig. Så alt i alt har det vært strålende :).

dsc00213

Her er vi i cowboybyen i legoland og sondre spiser pinnebrød og vi kjøpte oss spareribs. Det er noe av det beste jeg har spist. Bare en opplevelse og ete det ja.

dsc00369

Måtte ta litt bilder av det som er bygget i lego.

dsc00202

2 kommentarer

Tuva

20.jul.2009 kl.19:17

vil du bli med på fotokonkuransen vår?du vinner en header.mer info på www.zom.blogg.nopene bilder !du har store vinnerkjangser !

Trine

20.jul.2009 kl.19:29

Ganske sykt da at det er bygget av lego! Kunst dette!

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits