Meg , meg og atter meg!

Meg:heart

Navn:
Camilla Jacobsen
Alder: 32
Bor: På Toten
Sivilstatus: Gift med Lars 41 og er mamma til Sondre snart 6 år.
Jobber: Er utdannet vernepleier og jobber på sykehjem og stortrives med det.
Fritid: Jeg har funnet min store hobby som er å fotografere. Fikk mitt første speilreflekskamera nå i sommer og har kost meg veldig med å ta bilder av alt mulig. Liker nok best makroverden og ikke minst vann. Men er bare en nybegynner enda og har masse å lære og koser meg med det. Skal begyne på en fotoklubb til høsten som jeg gleder meg veldig til. Ellers liker jeg best å kose meg hjemme med familien, dra på campingen eller bare sitte å kose oss foran tv. Driver å sysler med oppussing hjemme og det er en stor jobb i seg selv. Ellers elsker jeg interiør =).

Liker best:

Sommer eller vinter:
Hver årstid har sin sjarm, men liker veldig godt sommeren. Godt når en har barn og slipper alle klærne og så koser vi oss masse uansett årstid. Men sommer er ferietid :)
Mat: Nå som det er sommer liker jeg veldig godt å grille, men liker aller best mannens biff. Liker ikke altfor lettvindt mat da det skal være friskt, godt og sunt.
Drikke: Her går det for det meste i Pepsi Max og noe kaffe. Til bedre middager liker jeg veldig goddt hvitvin nå på sommeren, men liker også godt rødvin og ellers gode drinker.
Bok: Nå går det  i serien om drapet på aurora lindkvist som jeg syntes er veldig spennende. Ellers har jeg lyst til å begynne på et par serier av Margit Sandemo, Isfolket og Trollruner.
Blad: Jeg leser Kamille og det må jeg ha hver 14 dag som det da kommer ut. Får ikke nok av det bladet. Ellers blir det litt interiørblader og blader om foto og ikke minst Se & Hør må jeg bare ha. Elsker sladder.
Musikk: Akkurat kjøpt meg den nyeste A-ha og den er veldig bra.
Tv-serier: NCIS,CIS,Cold Case, Bones, Frustrerte fruer, The starter Wife, Eks-listen er noe jeg må bare få med meg. Ser ut som jeg ikke gjør noe annet enn å se på tv,men alle seriene tas opp og så ser jeg de når jeg har tid og lyst. Ellers ser jeg litt på Two and a half men, Alle elsker Raymond, Jim og Kongen ac Queens når det går.
Klær: Liker godt å handle på B-young, men finner mye fint andre steder og. Tror jeg har en avslappet stil, sikkert et navn på min stil men aner ikke hva, men når en ser hva B-young har kan man vel tenke seg.
Interiør: Inne har jeg lyse vegger, svart skinnsalong, brunt bord og brunt spisebord med stoler som er flettet og med lange rygger og lyse puter, store møbler i brunt beiset og små møbler i hvitt, bildekunst på veggene, hvite lange gardiner, lyse lilla puter i sofa og lys lilla duker på spisebord og stuebord ellers er de hvite andre steder. Liker godt hvitt interiør ellers og et godt snev av sølv. Før var det bare svart som gjaldt men ikke nå. Lyst gjelder.

Tror det var endel ting om meg, er det noe jeg har glemt så er det bare å spørre =)

Hvorfor jeg skrev en sånn om meg selv var for å dele litt med andre og kanskje noen andre har samme smak og kan dele tips =) og at jeg kjedet meg så hvorfor ikke.
heart

3 kommentarer

Billi Blue

24.jul.2009 kl.23:03

Har en mengde merkeklær og annet stæsh til salgs! www.billiblue.blogg.no

Ingunn

24.jul.2009 kl.23:04

Jeg liker så godt sånne innlegg, så man kan bli litt kjent med bloggeren :) Virker som du har veldig god smak innen interiør forresten ;) Ganske lik min, hehe.

Karoline Nilsen

24.jul.2009 kl.23:08

Hei :- )

Hvis du kommenterer bare èt ordentlig innlegg på bloggen min -
så kommenterer jeg 3 på din når jeg kommer hjem !

www.kar0linenilsen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits