Sony Ericsson w995

Tror du ikke jeg endelig fikk ny mobil da gitt. En Sony Ericsson W995 den er bare helt rå :) Tok den i sølv da jeg har ønsket meg det sååååå lenge.
I dag har jeg kveldsvakt igjen, hadde det i går også. Liker å jobbe kveld bedre enn dag faktisk, mer roligere da.
I morgen har ejg dagvakt og så er det helg. Lars skal feire bursdagen sin på søndag og jeg har fått svigermor til å bake
så da slipper jeg den jobben. Skal være barnepike lørdag til søndag så har nok med å holde orden i huset da tenker jeg. Tobias som skal ligge her er like gammel som Sondre, de har det bare såååå moro sammen. Jeg skal fikse noe andre kaker ol til kaffen da så jeg har veø nok å gjøre. Fikse huset inne og ute litt også, men mannen skal faktisk gjøre endel av det selv. Flinke Lars. Må jo ordne litt til hans eget selskap høhø.
Skal ha til middag før jeg drar da tro?? Kjedelig å finne på middag så tidlig. Blir vel et eller annet lettvindt.
Kjempesoooooooooooooooool i dag og deilig temp. Var fint vær i går også =)
Blogges!

2 kommentarer

Halala Amini

06.aug.2009 kl.13:27

ohh, det er sååååå kort tid igjen til skolen, det er så kjiipt at sommeren skal bli over såååå fort!! hva synns du? er du enig eller:/?

Camilla

07.aug.2009 kl.19:10

Ja det er utrolig kjedelig at sommeren er snart over. Håpe vi har sommer i heeeele august og en bra sensommer. Går fort til vinteren og jul nå, ganske rart egentlig hvor fort tiden går.

Skriv en ny kommentar

hits