Mine dager

Brrr...sitter å fryser noe inni hælvette, kan det være at det er litt rått ute tro? Det har regnet og vært sol om hverandre i dag. Tror du ikke vi la oss drittidlig i går da, var nok slitne alle i hop. Før 22.30 la vi oss og sovnet med det samme. Vi som ikke har lagt oss før etter  01.00 hver dag. Pussig. Sondre lå inne hos oss i natt da på en feltseng/ gjesteseng. Koselig det da, kan ikke huske når siste gang var, noen år siden i allefall. Sondre har vært på sin 3. dag på SFO og han liker seg godt der. Har 3 dager i uken hvor han er der. På mandag starter han på skolen i klasse 1a iconrazz I helgen skal vi kjøpe noen nye sko og ei jakke og kanskje noen klær. Sekk og penal er klart. Blir spennende det der ja.

På søndag feiret Lars bursdag, 41 år. Foreldrene våre med samboere og søsteren til Lars med familie var her. Den andre søsteren  kunne ikke da de dreiv med noe flyttelass. Serverte noen hærlige kaker namm, måtte spise resten dagen etter. Fy meg hihi.

Veide meg i dag og jeg vet ikke om jeg ble glad eller lei meg. Trodde jeg hadde gått opp mer i vekt men var glad jeg ikke hadde gjort det. Nå skal jeg ned noen kg til jeg er fornøyd. Viktig at det ikke er npe snop her da for da sprekker jeg med det samme. Merkelig det der. Men jeg har vært sukkeravhengig og har slitt mye med det ja. Merker at jeg er litt avhengig av sukker nå og grrr. Noe dritt med den vekta altså. Men men det handler jo om hva man putter i munnen så da må man bare passe seg. Selvkontroll er det visst, og det har ikke jeg i det hele tatt tror jeg.

Ere mulig å bli så trett? At det går ann, og jeg som sov så lenge i dag også. Ble for mye søvn vel tenker jeg. Kanskje det blir en tidlgi kveld i dag og. I morgen skal jeg og sondre klippe oss. Det blir godt. Sondre skal ikke ta for mye av håret sitt, er så redd for håret hans atte. Blir ikke så mye klipping på meg heller, skal vel holde på lengden og klippe oppl itt igjen og gjøre det tynnere nederst har jeg tenkt.

Har alt begynt å planlegge julegaver hihi og det er godt å bli ferdig så fort som mulig. Orker ikke å drive med det inne i jula liksom. Liker å være ferdig på høsten. I fjor var jeg ferdig på sommeren og det var såååå godt da. Men i år har jeg liksom glemt det.

Min planlagte tatovering gjennom noen få år er endelig blitt nærmere. Skal til Tattoo studio i morgen ang skrift og evt time så da skjer det =) Den andre tatoveringen jeg ønsker meg kommer etter denne.

Dette ble et litt sammendrag fra noen dager og nå er jeg så trett at jeg får vel avslutte her tenker jeg. Blir så mye tekst og ikke noen bilder denne gangen heller. Kommer nok noen bilder etterhvert.

Blogges Camilla

Én kommentar

Jeg har også startet med julegaver! Jøss, trodde jeg var den neste jeg. Heh..

Skriv en ny kommentar

hits