Long time....

Lenge siden jeg har fått blogget litt nå. Har vært så veldig opptatt med jobb, møter og planlegging og ikke minst bursdag til min 6 åring =)
Sondre ble 6 år den 2 oktober, og denne dagen har han ventet på i flere måneder stakkar. Han ble sååååå glad. Hadde bursdagsfeiring for gutta i klassen hans og det var skikkelig stas da. Hadde skjelettbursdag da sondre ønsket seg det noe veldig. Heldigvis for at det snart er Halloween så fikk vi tak i masse skjeletteffekter og det ble skikkelig kult. pappan lagde skjeletthode på kaken også =) og så hadde dem skjelettpølser med ketchupblod he he he. Utrolig hvor populært det er bare man kaller det annerledes. Ikke så mye som skal til. Spesielt når de voksne er med pål eken. De hadde også skattekart som alle fikk og så måtte de lete etter sin egen skatt som var en godtepose med masse skjelettgodterier. Utrolig hva dem har på Nille altså.
Men nå har jeg igjen laget kaker, 4 denne gangen. Det skal v ære voksenbursdag her på søndag med familie. Må ha de i 2 puljer da det er så mange av dem.

dsc00102

Kaken til Sondre

dsc00104

Sondre ville ha hele skjeletthode og det fikk han, det er jo hans bursdag =)

dsc00105

Lyskronen vår dekket med skjeletthoder.

Sitter og ser på en film nå, Vin Diesel er bare helt utrolig
65681526152433128956226831231893882263785s

vindiesel2

Han er kjekk, pen kropp og en veldig nyyyyydelig stemme. Helt forelsket i den stemmen hans <3
Føler seg helt fjortis igjen lissom haha.

heart

Én kommentar

Makeup & Beauty - Heidi Larsen

10.okt.2009 kl.21:05

oioioi, Den kaka så skummelt god ut ! hehe, tok du den ;) *bra humor* :P

kjempestilig kake da !

ha en fin helg videre! :)

heidi

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits