Oppdattering fra meg

Har slitet litt med Grete Roede kurset da kroppen min ikke vil gi fra seg noe fett. Det er ikke alltid like lett første gangen på et kurs da en må finne en mengde mat kroppen vil ha for å gi fra seg fettet den holder på. Jeg har spist hele tiden virker det som men det går smått. Jeg har nødt om å få trimmet endel mer for å få opp forbrenningen endel. Jeg har ikke fått trimmet nå av forskjellige årsaker, men det skal jeg gjøre noe med. Jeg starter på nytt kurs etter jul så får en se hvordan det går. Men så lenge får jeg spise det jeg må og trimme og ha god tålmodighet så går vel kg vekk etterhvert.
Vel nok om det =)

Nå er det Advent og i vente på julen som nærmer seg med stormskritt. Nyter denne tiden av året, beste ever.
Jeg har fått satt opp lys ute og noe inne. Skal få tatt noen bilder når det blir øysere ute og sette de inn her så dere får se hvordan jeg har pyntet til advent. Er ikke lenge til jeg skal sette frem noen nisser inne. Ååååå som jeg gleder meg til jul.
Svigermor skal være hos oss julaften. Hva skal dere?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits