Sprengkulde!!

Jammen er det kaldt ute. Vi har ikke hatt mer enn 24 kulde her hos oss, men rett borti her har det vært 34 blå og det er kaldt. Syntes nå dette er kaldt og jeg da brr... Mistet nesten vannet i dag da, så mannen har drevet nedi kjelleren store deler av dagen for å få igjen vann og jammen klarte han det ikke. Kan tro jeg ble glad. Vi har vært uten vann før både på vinter og sommer og det er noe så forferdelig å ikke ha vann. Når man ikke har vann merker man egentlig hvor mye vann en bruker til det ene og det andre. Fyrt hardt i dag med ved og strøm for å holde en viss temp inne uten at det kjennes som om kulden bare blåser rett gjennom veggene. Godt å være hjemme og inne da. Tenker på de som er uteliggere, huff er ikke lett for dem. Så på nyhetene i går om at de ligger under en bro midt i Oslo. jeg har liksom ikke tenkt på det de få gangene jeg er innover til Oslo at det kanskje ligger noen der ute og ikke har noen hjem.

Oppi det hele med vannstyret så fikk vi neimenn ikke startet bilen heller, mannen prøver å finne feilen. Han er jo mekker og fikser alt selv og godt er nå det. Håper bilen er kjørbar i morgen for ejg har så lyst til å på salg og kikke litt. Får ikke akkurat kjøpt noe da. må nesten vente til lønning som er den 12. Men da når den kommer skal jeg handle litt av de tingene som vi trenger. Jeg og mannen har igjen å kjøpe julegaver til hverandre, og jeg gleder meg. Smart å vente til salget egentlig når det ikke er noe som haster sånn egentlig. Siden vi har såpass felles økonomi som vi har, blir det ikke som å bruke sine "egne" penger til gaver, men vi kjøper oss noe som vi ønsker oss til en passe pris som vi syntes er greit å bruke. Vi liker veldig godt å ha det sånn og har hatt det i de 16 åra vi har bodd i sammen.

I kveld er det nye episoder av Bones tjohoo.. flere som følger med på det? Jeg bare må se det, og sett klipp av at de kysser Bones og Both (eller hvordan det skrives).Vinterklem fra Camilla

6 kommentarer

tinazienerkristiansen

07.jan.2010 kl.23:14

fin blogg! :)

vil du vite hva jeg syntes om onepiece? gå inn på bloggen og se..

www.intomyworld.blogg.no

Silje

07.jan.2010 kl.23:14

Åå, Bones er så gøy :D Jeg har sett klipp der Booth sier at han elsker Bones, så dette blir bra :D

weknowbest

07.jan.2010 kl.23:15

www.weknowbest.blogg.no

ilufe

07.jan.2010 kl.23:16

fin blogg :)

Margrete

07.jan.2010 kl.23:17

Har sett litt av Bones! Spesielt fra 1. sessong da det begynte på tv, en stund siden altså, men syntes det var bra!

saynoo1

07.jan.2010 kl.23:24

Sov så godt=D

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits