Organdonasjon!

Hva slags synspunkt har du til det? Nå er det sånn at alle kan skaffe seg et donorkort som man kan ha i lommeboken slik at det er lettere for pårørende og ta stillingen hvis de skulle bli spurt om dette. Da har allerede du fortalt hva du vil.  Lønner seg selvsagt å fortelle de rundt deg hva du vil i tillegg.
Jeg er veldig positiv til dette med organdonasjon selv om jeg syntes det er litt ekkelt også med tanke på at de skal ta ut organer av meg. Selv om jeg er død. Men så tenker jeg det at om mine barn, mann eller andre i familien skulle trenge et organ, ville jeg vært takknemlig for det og takket ja. Derfor syntes jeg at om en takker ja til sånt må man kunne gi noe tilbake. Og det er og være donor selv.Bli donor!6 kommentarer

loose threads ♡ ♡ ♡

11.jan.2010 kl.09:05

Jeg har vært organdonor i mange år. Det som er litt dumt i norge er at man ikke kan registrere seg. Men jeg har det kortet i lommeboka og har klistremerke på førerkortet mitt, så de kan finne det i tilfelle det skulle skje noe med meg. Jeg har også gitt beskjed til alle mine nærmeste om hvordan jeg står i den saken :) Og det er som du sier, jeg gjør mot andre som jeg ønsker at andre skal gjøre mot meg...

Keep Smiling

11.jan.2010 kl.09:20

jeg er veldig positiv til det, det kan tross alt redde mange liv.

Anonymous

11.jan.2010 kl.09:28

Jeg har sånn kort, så jeg ser positivt på det:)

Camilla

11.jan.2010 kl.21:40

Jeg også savner at man kan registrere seg,men det kan jo komme om en tid.

siljemarie ♥

11.jan.2010 kl.22:30

sv: nei , jeg er ikke forlovet : ) det er en ring jeg fikk av pappa'n min i komfirmasjonsgave. jeg er fortsatt singel og fri.

okej, burde se den. kjempe bra!

Cemi sin blogg ♥

13.jan.2010 kl.17:59

siljemarie: Ups fin ring er det nå =)

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits