Vinterferie!

Da var helgen over for denne gang. Har hatt jobbhelg og vært utrolig forkjølet og hatt feber, og det har vært hardt å være på jobb så i dag måtte jeg melde meg syk, da klarte jeg ikke mer. Har brukt utrolig mange slike pakker her med papir. Til og med de med balsam, men nesen min er nå så rød og sår atte. Syntes jeg ligner på Rudolf hehe.


Så i dag har jeg kun holdt meg i sofaen etter at jeg stod opp fra sengen etter 12 i dag. Men trengte å bare ligge der. I kveld har jeg tent litt t-lys da, for det lysner opp stemningen min når jeg ikke er i form. Koselig med lys.
Jeg er veldig glad i fat da som jeg pynter litt.Har to lamper i det store stuevinduet mitt som jeg er så glad i. Bildet er tatt med mobil da det er så enkelt, men kan ta et i dagslys senere om det er ønskelig.


Nå er OL over og syntes det er veldig godt egentlig. Litt sliten av all sporten jeg hører om, leser om og noe har jeg sett på også. Jeg er iallefall utrolig fornøyd med hvordan Norge har gjort det. Er dere?
Men nå er det vinterferie her hos oss og det er så godt. Blitt mildt ute og håper sola stikker innom.
Jeg skal jobbe onsdag kveld, ellers så har jeg fri om det ikke blir noen ekstravakter på en av plassene da.
Men planen er at på torsdag drar vi til fjells igjen, og vi gleder oss. Godt å ha en langhelg oppå der.
Men nå får jeg konsentrere meg om å ta det med ro og bli frisk igjen.
God vinterferie for de som har det!


3 kommentarer

Så fin pynt da. God bedring, håper du blir frisk fort.

sandra

01.mar.2010 kl.13:57

heia! Jeg brukte noe jeg kjøpe på kreaktiv. ei tube som hette noe tekstur ett eller annet... la to tykke lag, venta til d hadde tørka, å hadde på masse hvit maling og malte over alt. husker desverre ikke hva tuben heter... fin pynt- og god bedring!

Anitas Hus

01.mar.2010 kl.23:24

Hei, Camilla.

Huff så kjedelig å sitte med nesa i snytefilla. Håper du blir fort bra igjen da:)

Har prøvd å svare på spørsmålet ditt i ett innlegg;)

Ha en fin uke og god bedring!

Klem, Anita:O)

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits