Kvinnedagen

Gratulerer med dagen jenter!!

Vel, da er vi hjemme igjen etter en hærlig langhelg på fjellet. Dro oppover på torsdag ettermiddag. På formiddagen var jeg hos tannlegen med tannen min som ble så innmari vond. Jeg fylte den for 1 år siden da en fylling var gått i stykker, fikk jeg beskjed om at det kanskje måtte rotfylles om det skulle bli vondt. Plutselig fikk jeg skikkelig vondt i halve ansiktet og det var så vondt at ejg syntes det svartnet. Kom meg hos tannlegen og han åpnet tanna, stappet noe greier nedi og fikk resept på penis i lin he he he penicillin altså. Jeg begynte å få en kul i munnen og det er nok en infeksjon der ja. Men nå er det mye bedre, er vondt bare når ejg trykker tungen inntil der. Senere på dagen dro vi til fjells og kom hjem i går. Vi hadde sol og flott vær nesten hele tiden. Jeg tenkte ikke på å få tatt noen bilder deroppe, men skal gå gjennom den andre pc og se om jeg finner noe.

Fikk pakkke fra hobbyklubben i dag. jeg har akkurat meldt meg inn så fikk masse fint =) Er du med i en eller annen klubb?

Nå ser jeg virkelig frem mot påsken, slik som jeg gleder meg.


(Dette bildet er lånt fra  en nettside)

Vel, nå får jeg se videre på 71* nord (fant ikke noe gradetegn)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits