Husarbeid og annet dill

På torsdag fyller jeg 33 år og skal ha familien på kaker og kaffe. Blir foreldre og søsken bare. Har så altfor stor familie og det er bare sondre disse dager som ber inn alle sammen når han har bursdag. Hadde alle da jeg ble 30 år og det holder for en stund he he. Torsdag er den dagen jeg har fri fra jobb og ellers har jeg mye kveldsvakter og jobbhelg så da får det bli en ukedag, men det går. Det som er verre er å få laget kaker, men nå har jeg en snill mamma som skal lage en deilig kringle til meg og så skal mannen min Lars lage  bløtkake og jeg lager langpannesjokoladekake selv på onsdag før jeg drar på kveldsvakt. Så skulle jeg ha tørket litt støv og støvsuge og ikke minst vaske gulv, men når skal jeg ta meg tid til det da tro? Jeg hater å vaske, men liker å ha det rent altså. Viktigste er at det er ryddig og at badet er rent.

*
Jeg leste i en av mine favorittblogger om hennes motto  og det var jo så fint:
Det jeg får gjort i dag slipper jeg å bruke tid på i morgen!

*
Det var jo egentlig et smart motto syntes jeg, men det var nå å opprettholde det da hmmm....klarer jeg det? Kan jo prøve =)
Hvordang bli glad i husarbeid? Jeg liker å pynte å ha det fint rundt meg, men den vaskingen er det værste. Men jeg tar meg i nakken og får det gjort.
Hvor ofte vasker du?
Jeg tørker støv ganske ofte da jeg er allergisk for det, men ofte er det mannen som gjør det da jeg bare går rundt å nyser, banner og klør. Nå som det er blitt så mye lysere ute ser man alt så utrolig mye bedre. Men jeg har en plan for April måneden og det er å vaske rundt på stue, bad og kjøkken. Det trengs ser jeg.

*
Dette ble visst et innlegg om vasking, men men....blogges mer senere

*
Nå skal jeg kikke litt på paradise Hotel for det har jeg ikke sett på ennå. Så hele forige sesong, men syntes ikke noe
om de folka som er med nå, men skal kikke på det litt nå og se hva jeg syntes om det. Jeg har tatt opp Farmen som jeg og mannen skal se etterpå og det gleder jeg meg til.
 Ser du på Farmen eller Paradise Hotel?

Blogges!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

32, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits