Ferdig med jobbhelg for denne gang

Fikk KK av mannen i går da en av bloggene jeg følger er med i det. Jeg leser aldri dette bladet for jeg leser Kamille da jeg syntes det bladet er mer innholdsrik. Men altså denne gangen bare måtte jeg ha det he he.
Hva slags blader leser du?
Jeg leser også Bolig Pluss, Vakre hjem og interiør og Se & Hør må jeg ha med meg.Måtte ta bilde av engelen min jeg har. Syntes hun er bare så hærlig. Bak har hun bittesmå hærlige vinger.


Hærlig kropp denne dama har da =)Skatten min jeg har  vært så heldig å finne til halv pris


Kom endel snø i natt, men utpå formiddagen så stakk sola i gitt

Hærlig når sola skinner inn i stuenLitt flere skatter. Liker så godt fatet med hjertetmønster på og krukken som er et hjerte.Denne kaller jeg "trylleboksen" da Sondre noen ganger har lyst på kjeks eller at jeg syntes han kan få en så tar jeg frem denne og leker den er magisk og sier noen trylleformler og vips så klarte mamma og trylle frem kjeks =) Han skjønner det nå,men liker det alikevel at mamma gjør det på den måten.Går jo mot Påske og denne høna er med hele året. Koser seg på kjøkkenet. Skulle gjerne hatt en til men..Dette egget hadde jeg en litt mindre av og helt til mannen dreiv å gjorde rent i huset og fikk dyttet den ned. Denne er så fin når en har t-lys i. Savner virkelig den andre.

Jeg har fått tatt meg en dusj etter kveldens jobbing og nå får jeg vel følge videre på krimserien Beck. Hærlig svensk krim. Ble visst mange "hærlige"  i setninger over her. Dårlig norsk kan en si.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits