God kveld!

Har  vært på shopping med mamma og da faller det litt på meg og Sondre. Sondre driver med hockey og trenger litt
utstyr som de hadde til halv pris så da ble det hansker og leggbeskyttere.
Kan tro han ble glad =)

Nå begynner det å bli ganske så vått ute og da er det got å ha klær til det. dette er en hærlig vinterdress med fleece inni og tåler så klart masse vann.Kjøpte meg dusk som jeg skal mekke litt på sånn at jeg kan henge de på skapdørene i gangen på dørhempen.


Sondre sitt hamster som heter Bamse sitter å koser seg og vasker seg.
Er den ikke søt =)
Sondre trengte en vårjakke og denne var bare så fin =)Fikk litt Påskete, fruktte, te boks og tesil i holder. Teen er bare så utrolig god. Kjøpt i løsvekt. Dette er helt anderledes te enn den man kjøper i butikk. Veldig god og ikke så dyr heller.


På Kid har de noen flotte kaffekrus jeg kjøpte 4 av. Jeg elsker å ha forskjellige krus. En samler der kanskje.På Kid hadde de disse flotte eggene jeg ikke klarte å la vær å ta med hjem
Vel, får gå å rydde litt opp etter middagen jeg nå.
Ha en fortsatt god kveld alle sammen. selv skal jeg kose meg i sofaen og se på flotte programmer på tv.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits