God søndag !

Denne søndagen har jeg brukt til å rydde i 2. etasje. Sortert ut for små klær til Sondre og ryddet generelt oppe. Godt å få gjort det.  Ble da ikke noe vasking av kjøkken eller stue i dag men finner det nok igjen om ikke så lenge.
Planlegger å rydde ut av det ene rommet som blir brukt til ren opbevaring og gjøre det  i stand til et rom som vi kan faktisk bruke. Det er planene nå i vår/sommer. Må rydde anekset ute og slik at vi akn bruke det til mer lagring av det som er oppe. Gleder meg til det er ferdig =)


Litt inspirasjon fra


Drevet å sett på nettet og det er så mye fint og liker denne stilen utrolig godt.
Helt min stil =)Utrolig vakkertMannen min graverer selv på glass så dette var noe jeg kunne fått han til å gjøre med noen av mine glass.
Utrolig hva man kan gjøre for å få glassene litt anderledes.Kunne virkelig ha tenkt meg denne sofaen og disse bordene. Vil ha, vil ha.Denne kunne vært fin under det store vinduet mitt hmmm...eller en annen plass...Sidebordet som jeg VIL haÅåååååååååå sier jeg bare....Vakkert =)Denne så veldig god ut og passer utmerket med salong over =)Nydelig spisebord. Ikke langt unna de stolene jeg nå har men utrolig vakkert.

Må bare drømme videre...trenger jo egentlig ikke noe nå, men kanskje en annen anledning. Kunne jo solgt det man har ?men får tenke og drømme litt til. Det er godt det og =)

Ha en fortsatt god søndag.4 kommentarer

Tonelise Marlèn - retArd

25.apr.2010 kl.16:37

Håper du får en super dag videre :)
Fin blogg :)

blogg vs blogg på bloggen vår nå !

Komenter tilbake ?

Tullemor

25.apr.2010 kl.16:51

flott blogg du har ha en flott søndag =)

Camilla Lima Grimstad

25.apr.2010 kl.17:06

pene bilder :)

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits