17. mai

Kommer litt sent med bilder fra 17. mai men har hatt problemer med å laste opp bilder.Her er jeg og vår kinesiske nakenhund Keiko på 8 mnd på 17. mai. Begge har på seg bunad =)Her er mannen på 17.maiHer er Sondre i sin bunad, denne er jeg utrolig glad i men nå var det siste gangen han brukte den for nå var den nesten for liten. Må få tak i en annen til neste år sonm også er litt spesiell. Han står ved graven til sin farfar. Han har ikke møtt han. Det er veldig trist for jeg tror de kunne hatt det veldig bra sammen.
Sondre er veldig stolt av Keiko og han er flink til å gå litt tur med han. Nå er Keiko også en hærlig hund å gå med også for barn.


Etter barnetog da sondre gikk inn i kirken gikk vi voksne på skolen som er bare over gaten og fant oss en plass inne for å drikke kaffe og få noe å bite i. Det ble selvfølgelig lek og masse is for Sondre. Koselig å være sammen med familien på en dag som dette, og drikke kaffe sammen og snakke litt.

På eftan dro vi til søsteren til mannen for å spise koltbord, noe som var veldig vellykket og utrolig godt. Jeg ble så glad da vi ble enige om å ha det for jeg er ikke noe glad i grilling da jeg syntes det er litt hverdagslig. alle hadde med seg litt mat som var bestemt på forhånd og alle koste seg. Vi var tilsammen 14 stk.

Kl 23.30 er det tradisjon med fyrverkeri her på Toten, men siden det er så seint og sondre skulle på skolen dagen etter så ble vi hjemme. Får ta det når Sondre blir eldre.

Vi var utrolig heldig med været denne dagen, noe som er veldig positivt.
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits