.:Det er helg:.

Hærlig med fredag igjen! Uken går utrolig fort, og det er godt men har nå bare hatt en arbeidsdag denne uken og jeg men godt med helg lell. Ikke lenge siden vi kom inn igjen etter en 3 km gåtur med hunden, kaldt som det er. Gikk forbi to hester som parret seg og he he det har jeg ikke sett så nærme før egentlig. Når jeg tenker meg om tror jeg ikke at jeg har sett det i det hele tatt før, enda jeg som har drevet mye med hest.

I morgen tenkte jeg at hvis det er like kaldt som det er i dag noe jeg tror det er , så skal jeg tørke litt støv, støvsuge og vaske gulv inne her. Det trengs, men jeg hater å gjøre det. Men må jo av og til også da. Skulle hatt tatt en storvask på kjøkken og stue, men får se ann en dag. Jeg har vasket ferdig tak og vegger på bad, så det er jeg ferdig med. Hater og vaske så jeg gruer meg til å starte med storvask. Men det er nå lenge siden jeg har gjort tak og vegger også.

Får vel ta på litt jord på blomsterbeddet mitt i morgen også. Hadde tenkt å gjøre det i dag men det er så surt ute at jeg kom ikke så langt. Så vi prøver igjen i morgen.

Jeg får finne frem strikkingen min og se litt på den danske Paradise hotel som starter nå. Men ser nå at det går ikke på fredager =( Får finne noe annet å se på da. Snakkes!
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits