Tyrkia det blir =)

Skulle egentlig på tur til Tunisia i August men ving kansellerte hele greia for det var ikke nok påmeldte. Da ble vi sittende der uten noen tur og måtte starte grublingen helt på nytt. Hvor skulle turen nå gå. Fant ingen andre bra turer som vi ville ha til Tunisia, så vi så på Hellas, Kreta, Egypt, Bulgaria og Tyrkia. Vi falt på Tyrkia til Alanya. Nå er turen bestilt og vi gleder oss som bare det. Her hjemme er det bare regn og vind. Hadde fint vær i går da men det var det. Godt å ha noe å se frem til også.

Her er bildet fra hotellet =)
Så nå får vi vaksineres etter det jeg leste som ble anbefalt.

Driver å planlegger litt sommerferie i Jjuli og og har planer om å dra en dag på Hunderfossen, Snilsberg, en uke i campingvogna på Golsfjellet og en tur med Stena Line. Fikk gratis tur med Stena Line da mannen hadde vunnet ett eller annet hehe.
Hva slags sommerferie skal dere der ute ha da?

God helg!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits