Spa til ansiktet =)

Da har jeg prøvd negleforsterkeren som jeg blogget om for en stund siden. Jeg liker den utrolig godt og neglene blir fine og ikke minst hardere. Jeg har veldig myke negler og nå ble de fine. Nå bruker jeg neglforsterjer en gang i blant bare.


Nå har jeg renset huden min med denne under. Det er Vichy Thermale serien og den er for alle hudtyper. Jeg har brukt denne et par år og er kjempefornøyd. Jeg bruker og så kremer i denne serien.

 Har på vann på ansiktet og maserer litt av denne i ansiktet og skyller.


Etter denne så tok jeg ansiktsskrubb


Og så skin tonic


Men nå prøver jeg ut en ansiktsmaske fra NiveaDenne er til to gangers bruk. Er bare å klippe av. Første gangen jeg prøver fuktighetsmaske til huden min og det er jo så godt. Det kjøler og man kjenner den virker. Jeg satt med denne i ca 15 min og etterpå tok jeg av det som var igjen med pads. Dette skal jeg virkelig gjøre mer. Får vel gjøre det en gang i uken.

Nå får jeg gå å se til middagen. Skal ha kokt hyse, gulrøtter, poteter og sitronsaus. Smellgodt.
Én kommentar

Dagens Outfit Norge

14.jul.2010 kl.18:45

deilig å unne seg selv det i blant! :)

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits