Hobbygreier =)

Har i et par dager nå drivet med litt hobbysyslerier igjen. Som vanlig har jeg sittet med et par pinner i hendene med ull og strikket tøfler denne gangen. De skal toves og skal tove mine første veldig snart, ved neste vask av klær. Merkelig nok går ikke vaskemaskinen hver dag nå og godt er det.
 
Jeg driver også å lager meg noen hjerter som jeg fyller med vatt og de skal jo pyntes med vintagemotiv. Må jo sef ha to puter også med hærlige motiver på og blonder rundt i linstoff som er naturfarget (grålig). Laget  bokser som er malt/ lakkert og pyntet, og lys jeg har stæsjet opp. Har mange ideer i hodet, og de kommer ut etterhvert som det andre blir ferdig. Moro med mange ideer, og brenner med masse inne, men får jo ikke gjort alt på en gang om jeg så ønsket det. Har jo bare to hender med 4 tomler :)))
Jeg kommer med bilder senere av tøflene etter toving.
Hva slags syslerier driver du med?
Nå sitter jeg og ser på Frustrerte Fruer som er min yndlingsserie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits