August

Nå er det jammen meg blitt august også. Tiden går fort. Det nærmer seg høst. Alle årstider har sin sjarm selv om jeg liker vår og sommer best. Da slipper man å ha på så mye klær (spes. med tanke på barn og alle klærne), deilige lufter og farger ute og fugler som kviterer og alt som begynner å leve igjen.

Vi nyter noen dager på Golsfjellet hvor vi bare slapper av. Slappe av vil si å kose seg med kaffe, lese bok, strikke, sitte ute og kose seg med vin eller somersby og høre på naboene snakker og ler og barn som leker og har det moro (og mannen som er ute og beiser). Slappe av er også å kunne se på tv og lese litt på nettet og det å kunne være et annet sted enn bare hjemme. Her oppe koser man seg på en annen måte enn der hjemme.
Når barna koser seg, koser vi oss også.

Jeg har tatt noen bilder fra spikerteltet vårt innvendig. Bildene er tatt med mobil så de er ikke så bra av kvalitet. Jeg glemte speilreflekskameraet mitt hjemme. Skal få tatt noen bilder utenpå også bare mannen får malt ferdig listene.
Jeg kan jo ta noen bilder inne fra campingvogna også da jeg tar noen utenfor her i morgen :))
Her koser vi oss om kvelden. Jeg elsker lykten min på bordet som er laget av kvister.
Sparer på gamle ting inni her som de skiene på veggen, strykejern og vaffeljern.Inngangsdøren med et langt vindu ved siden av.Når det er kaldt om vinteren hender det at vi trenger litt ekstra fyring og da er denne propanovnen kjekk og ha.

Her er litt av Sondre og Keiko inne i campingvognen.


Keiko som er 10 mnd i dag :)))

Feriemodus

Bildene var veldig elendige, men skal ta med kamera mitt neste gang og ta noen ordentlige bilder da, men enn så
lenge får dere nøye dere med disse.
Vurderer å male innvendig og trekke om møblene hmmm....
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cemi sin blogg ♥

Cemi sin blogg ♥

33, Vestre Toten

Blogger om det som detter inn i hodet mitt, som jeg har lyst til å skrive om.Da kan det bli blogget om; Kvinner, kropp, humor, humør, trim, helse, kosthold, pupper, mage, utseende, dameblader, alder, tv-serier, filmer og min store lidenskap for interiør =)

Kategorier

Arkiv

hits